Revision Hedensted er et trygt sted

flere typer revisorer

En revisor sikrer nøjagtigheden af ​​enkeltpersoners, firmaers og organisationers årsregnskaber. Han eller hun sørger for, at love og procedurer følges, og skatter er korrekte og betales til tiden. En revisor forbereder finansiel dokumentation og forklarer hans eller hendes fund til enkeltpersoner eller en virksomheds eller organisationens ledelse.

Der er flere typer revisorer. Ledelsesrevisorer udarbejder finansielle oplysninger, der bruges internt af de virksomheder, der anvender dem.

Offentlige revisorer, der arbejder for regnskabsfirmaer eller er selvstændige, udarbejder økonomisk dokumentation og skatteformularer og udfører revisioner til kunder. Regnskabsrevisorer arbejder med regeringsorganernes regnskaber. De reviderer også virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der er underlagt offentlig regulering og beskatning.

Revisorer tjener en gennemsnitlig årsløn på kr 69.350 (2017).

Omkring 1,4 millioner mennesker er ansat som revisorer (2016).

Kvartalsarbejde for regnskabsfirmaer. De føderale og statslige myndigheder, finans- og forsikringsselskaber, private virksomheder og andre organisationer anvender resten.

De fleste job i dette felt er på fuld tid. Mange job kræver overarbejde, især i skatteperioden eller om frister for at indgive kvartalsregnskaber eller årsregnskaber.

Arbejdsudsigterne er fremragende for revisorer, siger U.S. Bureau of Labor Statistics. Regeringsorganet forudsiger, at beskæftigelsen vil vokse hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv mellem 2016 og 2026.

Revision hedensted er et godt sted at være

En dag i en revisors liv

Disse er nogle typiske jobopgaver taget fra onlineannoncer til revisorer, der findes på Indeed.com:

“Assist med udarbejdelse af driftsbudgetter; koordinering af forsikringsfornyelser med eksterne organer”

“Indtast kontanttransaktioner for lån og afstem kontoafregninger”

“Forbered præcise arbejdsdokumenter, tidsplaner og afstemninger til revision”

“Send fakturaer til konti”

“Håndhæv betalingsbetingelser med konti”

“Forskningsstat og lokal skattelove og bistå i virksomhedsregistreringer til nye markeder”

“Assist med forberedelsen af ​​indkomst og franchise estimerede betalinger, og indsamle oplysninger til arkivering”

“Arbejde med eksterne revisorer”

“Optage betalinger og udbetalinger, og juster poster i låneregnskabssystemet, der verificerer nøjagtigheden af ​​hver postering”

Uddannelses- og licenskrav

For at blive en revisor, først optage en bachelorgrad i regnskab eller et beslægtet studieområde. Du vil muligvis fortsætte din uddannelse, da nogle arbejdsgivere foretrækker jobkandidater, der har en kandidatuddannelse i regnskab eller beskatning eller en MBA med en koncentration i regnskab.

For at kunne arkivere dokumenter med De Forenede Nationers Securities and Exchange Commission skal du blive Certified Public Accountant (CPA). Individuelle stater giver licens i henhold til deres egne regler og regler. Når du har fået din college-grad, skal du overføre den ensartede CPA-eksamen. For at finde ud af, hvad licenskravene er i den tilstand, hvor du vil øve, se venligst Licensed Occupations Tool fra CareerOneStop.

Hvad kan en revisor gøre for dig?

Hvilke bløde færdigheder har revisorer brug for?

Ud over den formelle uddannelse og en licens har man også brug for specifikke soft skills-personlige kvaliteter, som du blev født eller erhvervet gennem erfaring til at lykkes på dette område. Fremragende lytning, tale og skrivefærdigheder giver regnskabsførere mulighed for at kommunikere med klienter. De har også brug for god kritisk tænkning og komplekse problemløsning færdigheder og skal være velorganiseret og detaljeret orienteret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *